We zijn weer vertrokken... - Reisverslag uit Aalst, België van Bart Wynant - WaarBenJij.nu We zijn weer vertrokken... - Reisverslag uit Aalst, België van Bart Wynant - WaarBenJij.nu

We zijn weer vertrokken...

Door: Meester Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

04 September 2010 | België, Aalst

Na een deugddoende vakantie zijn we weer klaar voor een formidabel schooljaar. Ik heb er in elk geval zin in en gedurende de eerste dagen van dit kersverse schooljaar had ik het zelfde gevoel bij de kinderen. Voor een twaalftal van hen was het een blij weerzien omdat ik hen gedurende de eerste maanden van het eerste leerjaar ook al mocht begeleiden. Ook de vijf nieuwe kinderen zijn van harte welkom. Ik hoop dat ze zich al heel snel thuis voelen op onze school en in onze klas!
Hierbijde eerste beelden...
Meester Bart

Voor de nieuwe bezoekers: als je je mailadres achterlaat (zie kolom links: Blijf op de hoogte), dan krijg je een mailtje toegestuurd telkens als er een nieuw bericht geplaats wordt. Wees gerust, niemand krijgt jouw mailadres te zien!

• 04 September 2010 - 09:42

@:

Een klasje vol kunstenaars... Beste wensen voor een kleurrijk jaar!

• 13 September 2010 - 19:40

Milan :

Leuke foto's ! Zo kunnen we de 'reis' van tweebee meevolgen. Tof !

• 23 Maart 2011 - 10:56

Hasboelat: