Missiemarkt - Reisverslag uit Aalst, België van Bart Wynant - WaarBenJij.nu Missiemarkt - Reisverslag uit Aalst, België van Bart Wynant - WaarBenJij.nu

Missiemarkt

Door: Meester Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

15 Oktober 2010 | België, Aalst

Het is altijd een moment om naar uit te kijken: de jaarlijkse missiemarkt. Het werd weer een gezellige bedoening. Dit jaar zijn we begonnen met de 'waterdans' waarbij we denken aan alle mensen die problemen hebben met water: sommigen geraken moeilijk aan zuiver drinkbaar water, anderen worden misschien uit hun huis gedreven door watersnood...
Nadien begon het kopen en verkopen aan de vele kraampjes. Ondertussen konden de dorstige ouders of grootouders ook nog eens iets gaan drinken in het wereldwinkelcafé. Uiteindelijk hebben we deze namiddag afgesloten door nog eens onze 'waterdans' te laten zien.
Hebben jullie er ook van genoten? Ik ben alvast benieuwd hoe we het Kalasi project met deze actie zullen kunnen steunen!

• 18 Oktober 2010 - 07:21

Isabelle, Mama Oan:

Echt heel fijn dit initiatief. Zo zien we hoe onze jongen het stelt op school!

• 06 November 2010 - 10:16

Robin:

ik heb veel kunnen kopen!

• 15 Juni 2011 - 15:22

Jonas 3A :